Still
Volledig scherm
© Still

Animatie toont hoe de vijf gevangenen dankzij dode hoek konden ontsnappen uit gevangenis Turnhout

Hoe konden vijf gedetineerden zomaar ontsnappen uit de gevangenis van Turnhout? Dankzij een ‘dode hoek’ waar cipiers geen zicht op hadden, zo blijkt. Deze animatie maakt duidelijk hoe de vijf concreet konden ontkomen. Drie gevangenen konden snel weer geklist worden, twee mannen zijn nog altijd spoorloos.

7 reacties

  • Mike smet

    4 jaar geleden
    Simpel iedereen op cel houden in België gedaan met wandelen en ieder apart gedaan met huishouden spelen plus 5000 volt op de celdeur en geen ramen uiteraart in de cel
  • Jan van Steenbergen

    4 jaar geleden
    als je een animatie maakt zorg dan dat ze een juiste weergave van de realiteit is
  • robert dumortier

    4 jaar geleden
    Door de laksheid van de overheid kunne zulke dingen gebeuren ze weten het al jaren zelfs tot in Parijs. En onze overheid die weet nog van niks! Maar hier weten ze niet veel ze weten het via,via en da zullen ze eens kijken en het duurt dan nog eens een paar verkiezingen eer ze eens gaan reageren als ze goesting hebben. Dit s België op zijn smalst!
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Over 6m hoge muur geklommen,alarmdraad doorknippen (Moet deze geen alarm geven ?). Deze gasten waren beter voorbereid en georganiseerd dan het gevangeniswezen en de politie samen .
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Hoe wisten die dan zo exact hoe ze de hele tijd onder de beschutting van de dode hoek konden blijven? Inside informatie?