VTM
Volledig scherm
© VTM

Benjamin wint ‘Belgium’s Got Talent’ en wil naar Hollywood: “Maar morgen eerst nog begrafenis spelen”

TvPianowonder Benjamin Ceyssens (19) is het nieuwste talent van ons land. Hij heeft vrijdagavond het zesde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ én 50.000 euro gewonnen. Nu gaat hij zijn droom waarmaken: “Naar Hollywood, filmmuziek componeren.” Maar eerst volgt morgen bittere realiteit: piano spelen op de begrafenis van de opa van zijn beste vriend. “Ik heb dat beloofd.” 

56 reacties

  • van Moer Octaaf

    4 jaar geleden
    Ik ben benieuwd op wat dat moet trekken als hij een partiture van 1 uur gaat maken. 1 lang uur zal dat zijn. Olalala. Nie mijne meug zunnele.
  • Vera Van Deun

    4 jaar geleden
    Was ook mijn favoriet, het is echt een muziekwonder een echte en enige winnaar
  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    Hij is beginnende als hij Mozart achterna wil zal hij toch een partiture mogen schrijven van minstens een half uur. Mss is dat al en hebben we maar een stuk gezien, hij kan piano spelen, dat is positief. Kan hij ook dirigeren en viool spelen? Een vergelijking met de meester zou ik nog niet doen, maar hij heeft zeker een gave en hij kan beter worden. Tenzij je het bij soundtracks houdt.
  • Liliane Vervliet

    4 jaar geleden
    Qua ontspanning waren er veel betere acts.
  • Pascal Claeys

    4 jaar geleden
    Heel terechte winnaar. Ik vond Benjamin voortreffelijk ! Van harte gefeliciteerd en veel succes met je opleiding en je verdere carrière !