Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Ndongala praat voor het eerst over zijn botsing met Genk: “Drie seconden mijn ogen gesloten en ik mocht vertrekken”

Jupiler Pro LeagueDieumerci Ndongala (28) doorbreekt het stilzwijgen nadat hij vorige week op non-actief werd gezet door Racing Genk. “Ik ben géén rotte appel.”

6 reacties

  • eric reygaert

    4 jaar geleden
    Zou zeker niet mistaan bij RSCA !
  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    Verlies voor Genk, steeds gemotiveerd maar moest telkens plaats maken voor de nieuwe nutteloze aankopen en de plaatswissels van Genk, reactie goed te begrijpen
  • Christian Mertens

    4 jaar geleden
    Iets voor RSCA > hij traint nu in Molenbeek dicht bij Neerpede !. 6 maanden op proef (eventueel met optie!). Vordelen : direct inzetbaar, zal gemotiveerd zijn, Bij Charleroi en Genk waren zijn voorzetten in de 16 niet slecht. Een voorlijn met Chadli / Doku (links), Roofe / Dimata ? (centrum) en Ndongala (op rechts) zou zeker niet mis zijn.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Hij vergeet er wel bij te vertellen dat hij van Mazzu heel veel kansen gekregen heeft en het resultaat was zo goed als of ze met telkens tien spelers speelde.
  • Peter Pastijn

    4 jaar geleden
    Je eigen identiteit is prachtig. Maar een paar kansen krijg je in het leven. Neem je ze niet is je carriere over voor je het weet. Ik zou maar wat focussen en niet in slaap vallen wanneer de trainer spreekt