Op een legerbasis in de buurt van Washington heeft hij zijn handtekening gezet onder de bekostiging van de ruimtetroepen.
Volledig scherm
Op een legerbasis in de buurt van Washington heeft hij zijn handtekening gezet onder de bekostiging van de ruimtetroepen. © EPA

Trump geeft groen licht voor Space Force: “Amerikaanse dominantie in de ruimte absoluut essentieel”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het startsein gegeven voor de oprichting van een Space Force, een 'buitenaards' legeronderdeel dat zich bezig gaat houden met oorlogsvoering in de ruimte. 

9 reacties

  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Nu 40 miljoen , maar in de V.S spreekt men van een totale kost van 4.75 miljard voor de start ervan . Voor hypocrieten zoals de GOP is dit geen enkel probleem .
  • Norbert Bauwens

    4 jaar geleden
    En China, Rusland en India stonden er bij en keken er naar????????Allé gij. Weer een nieuwe koude oorlog en weer massa's geld naar zijn vrienden van de wapenindustrie.
  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Werk voor 16 000 man, niet zo slecht.
  • David Lievens

    4 jaar geleden
    Hoeveel geld is er intussen al naar de arme workingclass gegaan? Nada... Maar toch hem in de lucht blijven steken als hun grote held. Ze zijn nog altijd slechter af dan onder Obama, want daar waren ze zeker van een ziekteverzekering. Onder Trump werd dat direct ongedaan gemaakt. Hij zit niks in met de arme Amerikaan, maar zij geloven het blijkbaar wel.
  • Willy Slegers

    4 jaar geleden
    De mens is het enige ras dat er enkel op uit is om de anderen uit te roeien. En dan maar denken dat we intelligent zijn. Maar ja, wat wil je, als de leiders allemaal zo zot zijn gelijk Trumpie, en misdaad loont, dan kun je niks anders verwachten.