Fietser komt tegen winkel terecht, etalage begeeft het

Een fietser is zaterdagochtend in alle vroegte in de etalage van kledingzaak Jean-Jeani, in de Boomstraat in Bornem, terechtgekomen. De etalage raakte daarbij vernield. De fietser zelf stond na het voorval gewoon recht en ging er vandoor.

tdk

Het ongeval gebeurde tussen 6 en half 7 zaterdagochtend. Hoe het incident precies gebeurde is nog niet helemaal duidelijk, maar vast staat dat een fietser tegen de etalage is gevallen of gereden. De impact moet vrij zwaar geweest zijn, want de drie meter hoge etalage begaf het onmiddellijk. Daardoor trad ook het alarm in werking.

De fietser zou gewoon zijn opgestaan en verder gefietst zijn. Bloedsporen werden er niet aangetroffen, maar mogelijk is de betrokkene wel gewond geraakt door de glasscherven. Andere mogelijkheid is dat het raam het begaf door de impact van pakweg het stuur van de fiets. De politie gaat nu bewakingsbeelden bekijken om te proberen achterhalen wie de fietser was. De brandweer ruimde de glasscherven op en een glashersteller kwam in de loop van de ochtend ter plaatse om de etalage te herstellen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER