Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Tele-onthaal;

Tele-Onthaal zet zich schrap voor feestdagen: vooral klachten over eenzaamheid pieken

Tele-Onthaal is klaar voor de feestdagen. Want net wanneer het jaarlijkse feestgedruis aanbreekt, wordt het iets drukker bij de telefoon- en chathulpdienst. Tijdens de vorige eindejaarsperiode ontving Tele-Onthaal 4 procent meer oproepen dan gemiddeld doorheen het jaar.

3 reacties

  • Chris Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Ik ben al van 2006 alleen, ik ben al zo lang alleen, dat het voor mij een gewoonte geworden is. Eindejaarsdagen zijn dan ook gewone dagen voor mij. En eenzaam? Niet echt last van, al moet ik er wel bij zeggen, dat ik fantastische hobby's heb en met kerst en oudejaarsavond maak ik eens iets speciaal klaar om te eten, en daarna ga ik buiten, naar het vuurwerk kijken. Daar kom je altijd wel iemand tegen dat je kent. Je kan zelf veel doen tegen eenzaamheid. Prettige feestdagen iedereen.
  • Sonja Van den bossche

    4 jaar geleden
    Een warme kerst toegewenst en sterkte aan elke mens die zich in deze periode eenzaam voelt. Het is nog steeds een taboe, je moet maar eens aan een kassa van een supermarkt staan aanschuiven, en iedereen horen vertellen over hun grote kerstfeesten. Toon wat begrip voor elkaar!
  • Stijn Meerschaut

    4 jaar geleden
    Klachten over eenzaamheid!?? Eenzaamheid zijn dat klachten? Volgens mij is dat een melding. Nood om een stem te horen.