BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAA Gent GNT
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 73' Goal Vadis Odjidja Ofoe
  • Dennis Goal 57'

Topper tussen Gent en Club levert geen winnaar op, Buffalo’s blijven ongeslagen in eigen huis

Jupiler Pro LeagueGeen winnaar vanmiddag in AA Gent - Club Brugge. Odjidja maakte de openingsgoal van Dennis ongedaan, vooraleer beide ploegen in de slotfase de volle buit lieten liggen.

19 reacties

  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    @Luc,natuurlijk wordt Brugge kampioen,tenzij ze een serieuze inzinking krijgen in de play-offs.Dan nog moeten Gent en Antwerp top zijn.Gentsupporter...
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Vormer zat mooi in de acherzak van Odjidja, voorts een correct resultaat al had het met wat meer geluk voor Gent zeker gekund
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    De ploegen waren mekaar waard, alleen was Gent in het voordeel dat ze donderdag niet gespeeld hadden. Op een loodzware akker kon geen mooi, rap voetbal gespeeld worden en dan mist club vooraan echt een spits type Depoitre. Visser vond ik vooral pro-Gent fluiten, zoals bij die strafschopfout op Diagne.Daar vond hij het zelfs niet nodig de beelden te bekijken.
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    @Hans Oxida, u kunt niet objectief blijven en dat is duidelijk. Visser was nergens partijdig en Club had ook nog kunnen winnen zelfs met 2 doelpunten. Voor de rest is Gent goed in afstand schieten wat Club te weinig doet en willen altijd met de bal in de goal lopen. Club verdiend de titel en het verschil is groot wetende dat Club donderdag nog gespeeld heeft en Gent thuis speelde.
  • Luc Van Doren

    4 jaar geleden
    Brugge wordt geen kampioen, let op mijn woorden. Gent of Antwerp, maar Brugge niet. Teveel hoogmoed. Vanaken is van een goede voetballer verandert in een dikke nek die denkt dat hij alles weet en kan. Probeert steeds de tegenstander te kleineren in interviews.