Eli Iserbyt
Volledig scherm
Eli Iserbyt © Play Sports

Hélemaal leeg: onderkoelde Iserbyt geeft op en wordt weggedragen, eindzege in Wereldbeker plots ver weg

VeldrijdenHet loodzware parcours op de Citadel van Namen én de zware weersomstandigheden eisen hun tol. Iets voorbij halfkoers moest Eli Iserbyt (22), die als leider in het Wereldbekerklassement van start ging, noodgedwongen opgeven. “Dit was de enige juiste keuze.”

13 reacties

  • Piet Vanzonhoven

    4 jaar geleden
    Toen Iserbyt op het einde van een cross deed of hij nog een rondje erbij moest doen was het duidelijk voor mij wat voor en windbuil hij is. Aerts en de anderen wat kleineren en doen alsof hij nog gemakkelijk een rondje erbij kon doen. Achter de de eindstreep stond een horde fotografen en verzorgers te wachten , doe dan niet onnozel manneke.
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    In het begin van het seizoen dacht Iserbyt dat hij zelfs Mathieu zou aankunnen.Eli is zonder twijfel een zeer goede veldrijder maar meer ook niet, vdPoel is wereldtop in het veld,op de weg en op de MTB.Hij steekt Iserbyt gewoon in zijn binnenzak, dat is de realiteit!
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Iserbyt liep al enkele weken naast zijn schoentjes en dacht dat de wereldbeker binnen was. De renners zouden beter meerdere lagen kleding aandoen met een plastiek jasje.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Opgejaagd door organisatoren en oprichters! Enkel centen primeren!
  • monique bolen

    4 jaar geleden
    Als je ter plaatse was weetje wel hoe het er aan toe ging niet iedereen kan tegen deze omstandigheden of hebben hun dagje niet.