Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

De appel valt niet ver van de boom: waarom Marie Verhulst voorbestemd is als Samsons nieuwe baasje

ShowbizzZaterdagmiddag kwamen we eindelijk te weten wie het nieuwe baasje wordt van Samson. Studio 100 maakt het grote nieuws bekend tijdens de première van de ‘Afscheidsshow van Samson & Gert’. Dat de keuze op dochter Marie Verhulst (24) viel was niet onverwacht, gezien al langer werd vermoed dat Gert Verhulst (51) het Samson-succes in de familie wilde houden. Maar wie is Marie eigenlijk en waarom is net zij de voorbestemde opvolgster?

15 reacties

  • chantal browaeys

    4 jaar geleden
    hahaha grote verrassing, het geld blijft in de familie; mijn laatste beetje respect voor gert is verdwenen net zoals zijn vriendje
  • Sam rogiers

    4 jaar geleden
    Mensen vergeten dat zo een rol amper te combineren is met een ander project. Dat dit voor jaren is zoals K3. Niet veel acteurs springen ervoor omdat je vast hangt aan het drukke schema. Dus verschillende rollen of projecten aanpakken gaat niet. Maar mensen zien enkel het dochter van.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Tante Terry had een ander allure, en straalde dat ook uit, ik denk dat beiden geen talent hebben maar vader veel geld, zie Viktor.
  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    "Waarom is net zij de voorbestemde opvolgster" , wel heel eenvoudig papa heeft geld en macht . Zelfde reden waarom we Victor bijna wekelijks zien opdraven in programma's ook al heeft hij nul talent .
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    Waarom toch negative reacties, volgens mij heeft zij het talent van haar vader, en als het niet goed zou zijn is het maar zo, niets is perfect.