Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pluimgewicht Lotte uit ‘Kamp Waes’: “Wilskracht is ook kracht, hé”

TVBrede borstkassen, force bicepsen en een conditie om u tegen te zeggen: het is lang niet voldoende om het te maken in ‘Kamp Waes’. Zelfs de stoerste venten, die naar eigen zeggen “door een muur gaan als het moet zijn”, zie je tijdens dit Eén-programma kraken, plooien en opgeven. Tja, de opleiding van de Special Forces, dé elitetroepen van het Belgische leger, is dan ook de zwaarste die er is. Zowel fysiek als mentaal. Pluimgewicht Lotte (26) bleef lang overeind, maar gaf in de aflevering van gisterenavond toch op. “Nooit gedacht dat dit kleine, frêle meisje het zo zou volhouden. ’t Is verbazingwekkend”, zegt Tom Waes (51) aan TV Familie.

32 reacties

  • Stijn De Ruyck

    4 jaar geleden
    Het programma beweert toch nergens volledig realistisch te zijn? In het begin wordt duidelijk gemaakt dat dit een sterk ingekort parcour is, maar wel degelijk door SF operators opgesteld, niet door de productie. Kamp Waes duurt een week. Een SFO opleiding 2 jaar. Ze werden vooraf door de productie wel gevraagd om kaarten te leren lezen.
  • David Eevers

    4 jaar geleden
    Topvrouw ! Respect !, Bovendien ook nog een leuke madam ook zo te zien :)
  • Ris VanCampenhoudt

    4 jaar geleden
    Ben het met Wout eens. Dit is fictie; gemaakt voor TV, met een stelletje zotten die zich lieten vangen. Dat deze elementen voorkomen in de uiteindeloijke opleiding, lijkt waarschijnlijk, maar niet als start. Misschien hadden ze ze de kandidaten ook al eens uit een vliegtuig kunnen gooien met een parachute en alleen zeggen dat ze die op tijd moeten opentrekken. TV sensatie voor de bier en chips eters voor de TV;-) ( ik ook)
  • Firmin Bulté

    4 jaar geleden
    Veel respect voor Lotte en alle andere kandidaten! Puik programma
  • Wout vanstrealen

    4 jaar geleden
    Ik vind dit een alles behalve realistisch programma. Je laat géén burgers, direct aan zo'n "opleiding" beginnen. Beter was eerst de basisopleiding geven, en dan pas een versnelling hoger schakelen. Ik weet ook dat een opleiding als "para" niet is voor watjes, maar nogmaals zonder de basis, is het onbegonnen werk. Die gezichtsmaskers dragen ook niet bij aan het programma, willen ze hun gezicht onherkenbaar, doe dan niet mee aan zo iets. Had meer van verwacht van Waes.