Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

Hackers breken in bij Oost-Vlaamse politieschool: gegevens van agenten en magistraten buitgemaakt

Het parket is een onderzoek gestart naar een hacking van de politieschool van Oost-Vlaanderen. De hackers konden inbreken op de schoolwebsite en slaagden erin meer dan honderd adressen, gsm-nummers en bankrekeningnummers buit te maken van magistraten en toppolitiemensen die er lesgeven. Dat melden Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

5 reacties

  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    Lilianne Van Neylen: gewoon nakijken wie aandelen van dit bedrijf bezit en er in de raad van bestuur zit kan veel verduidelijken
  • Lou Bakker

    4 jaar geleden
    De politie die de politie inschakeld ?
  • Maximiliaan De Grote

    4 jaar geleden
    Wachtwoord: 1 2 3 4?
  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Hebben ze dan ook de rekeningen van de bevolking die hun boetes betaald hebben. Want dit gebeurt ook door een externe firma in Oost-Vlaanderen.En dit is een normale vraag kunt u deze dan ook eens eerlijk tonen.
  • Lilianne Van Neylen

    4 jaar geleden
    Een buitenfirma die hun website en alle gegevens beheert! Ongelooflijk dat onze politie zelf echt geen specialisten in dienst heeft om dit in eigen huis te beheren! Het is zoals de ex-crimineel die de slimme camera’s mag leveren en beheren!! En de wens van politie om de boetes door een privaat bedrijf laten uit te schrijven. Wat zal er in godsnaam worden van dit land met al dat geklungel alleen omdat onze 6 of 7 regeringen al het geld opsmossen?!