Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook Engeland zit met racismeprobleem, Chelsea-verdediger reageert na nieuw incident: “Wanneer stopt deze onzin?”

Premier LeagueEen racistisch incident overschaduwde gisteren de zege van Chelsea in de Londense derby tegen Tottenham (0-2). Antonio Rüdiger kreeg oerwoudgeluiden naar het hoofd geslingerd, waarna de stadionomroeper de supporters vroeg om zich te gedragen. Vannacht reageerde de Chelsea-verdediger op het incident.

7 reacties

  • Godfrey Vaes

    4 jaar geleden
    Ze voelen zich allemaal snel slachtoffer , maar verdienen allemaal miljoenen euro’s per seizoen....terug naar 3 buitenlanders per club zoals vroeger !!
  • dirk govaerts

    4 jaar geleden
    ze veroordelen terecht dit racistich gedrag , echter elkaar op het veld een oor aan naaien doen ze ook met veel plezier .VEROORDEEL DAT DAN OOK EENS op twitter dat je ploegmaat de tegenstander rood aan naaide . O maar dat hoort bij het spel zeggen ze dan . Maar dan geven de Lukaku's vertongens,etc niet thuis. Als ik enkele mljn verdien met tegen een balletje trappen , mogen ze me elke match uitmaken voor blanke scheet . ik lach het hardst als ik mn bankrekening zie .
  • Patrick Libotton

    4 jaar geleden
    Het eindigt pas als er terug een normale voetbalcompetitie komt ! Geen overbetaalde vedetten, terug thuisspelers en geen clubs die speeltjes zijn van multimiljonairs met witwas van vanalles en nogwat. Betaal overal de RSZ op en schrijf ze in als gewone werknemers en dan pas Respect i.p.v. het bordeel van het EU voetbal. RSZ niet mogelijk dan vraag je gewoon 30% op de voetbal-TV- rechten! Ps mag ook voor tennis, golf, etc
  • Roger Forier

    4 jaar geleden
    Binnenkort is heel die heisa gedaan.......dan heeft elke ploeg, 11 gekleurde jongens op het veld staan......met ons land als voortrekker. ;-)
  • philippe michiels

    4 jaar geleden
    heb wedstrijd gezien die Rudiger lokt het toch zelf uit nadat hij na een lichte tik zich in alle bochten en kronkels draait om die gast een rode kaart aan te smeren,wat hem ook lukte en dan gaan bleiten dat de supporters reageren