Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ironische Guardiola neemt het op voor “’s werelds beste middenvelder” De Bruyne: “De beste in 2017-2018? Dat was toch Salah?”

Premier League“De beste in 2017-2018? Nee, dat was toch Mo Salah?” Leve de ironie van Pep Guardiola, belangenbehartiger van de beste speler in de Premier League, Kevin De Bruyne. Pep vindt hem de beste creatieveling ter wereld, in de schaduw van Lionel M.

6 reacties

  • Johan Van loocke

    4 jaar geleden
    Allebei topspelers, moest ik als trainer kiezen tussen hen koos ik Kevin, alleen al voor zijn onvermoeibare inzet. Bovendien stelt hij de ploeg op de eerste plaats in tegenstelling tot de meeste andere vedetten.
  • Abdelmalik Malik

    4 jaar geleden
    Mo salah was zonder twijfel de beste dat jaar,Kevin de bruyne was ook goed maar salah was tikje beter,guardiola kan er gewoon niet tegen dat ze telkens pak slag krijgen van liverpool
  • Vincent REENERS

    4 jaar geleden
    Best of sterkste speler ter wereld, ... na Messi. City zonder De Bruyne, een gewone sterke ploeg. Met KDB, een favoriet voor de zege in de Champions League. Zijn cijfers zeggen genoeg: assists, pre-assists, shots on goal (vragen het maar aan de palen), passing, spel in één tijd, super top vista, ...) Misschien nog het vragen aan Aguëro, Sterling, Silva,... en de keepers.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Zin kwetsuren spelen telkens een belangrijke rol in de beoordeling, kan dat begrijpen maar bij hem is dat extra aangerekend in tegen stelling met andere die regelmatig een snipperdag nemen.
  • Luc Deville

    4 jaar geleden
    Beste speler moet verkozen worden na het seizoen voor beste speler van het seizoe. In januari of februari voor beste speler van het jaar, zoals ook de sportman/ vrouw van het jaar zou moeten. Prestaties in november en december zijn blijkbaar niet belangrijk.