Opsporingsbericht: 2 verdachten gezocht na vechtpartij

© Parket Oost-Vlaanderen

Het Parket van Oost-Vlaanderen en de politie is op zoek naar twee verdachten na een vechtpartij in de McDonald’s op de Gentse Korenmarkt op dinsdag 13 augustus.

Jeffrey Dujardin

Aan de Gentse Korenmarkt liep rond 16.55 uur uit de hand in de McDonald’s na een discussie tussen klanten. Een onbekende man gaf een klant een duw op de borst en een vuistslag in het aangezicht. De klant belandde door de slag op de grond, waarop de onbekende man hem begon te schoppen. Toen een vriend van de klant tussen beide wou komen, kreeg ook hij een kniestoot. De slachtoffers verlieten hierop de zaak. Ook de verdachte en zijn vriendin vertrokken snel na de feiten.

De verdachte is 1,80 meter lang, ongeveer 25 jaar en normaal gebouwd. Hij heeft vermoedelijk donkerblond haar en had een lichte baardgroei. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkerblauwe korte broek, een witte T-shirt van het merk ‘Ellesse’, donkere sportschoenen en een zwarte pet met embleem. De vriendin van de verdachte is tussen 18 en 25 jaar en normaal gebouwd. Ze heeft donkerblond golvend haar. Op het ogenblik van de feiten was ze volledig in het zwart gekleed. Als deze vrouw zichzelf herkent, mag zij zich melden bij de politiediensten.

© Parket Oost-Vlaanderen

Heeft u meer informatie over deze personen of feiten, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen