© -

Plopsa neemt indoorpretpark Comics Station Antwerp over

Plopsa neemt het indoorpretpark Comics Station Antwerp over. Tegelijk sluit Plopsa een nieuwe overeenkomst met Standaard Uitgeverij rond de stripfiguren van SU in het park. Plopsa zal de volgende jaren zo’n 5 miljoen euro investeren.

Comics Station, in het Centraal Station van Antwerpen, opende de deuren in 2017. De laatste maanden waren de huidige aandeelhouders, PMV, Vermec en Standaard Uitgeverij, op zoek naar nieuwe partners die het pretpark een versnelling hoger konden brengen. Uiteindelijk kozen ze voor een volledige verkoop.

Familiedag

“Vanuit het aandeelhouderschap zijn we verheugd dat Comics Station Antwerp een doorstart kan nemen. Het park beschikt immers over verschillende troeven voor gezinnen met jonge kinderen die garant staan voor een goed gevulde familiedag binnen een bruisende stad als Antwerpen.”, aldus de huidige aandeelhouders. “We zijn ervan overtuigd dat we met de expertise van de Plopsa Group een goede optie genomen hebben op de uitbouw van een solide verdere toekomst van Comics Station Antwerp.”

“Bij Plopsa bekijken we steeds grondig elke opportuniteit.”, licht Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof toe. “We zijn dan ook niet over één nacht ijs gegaan. De voorbije weken en maanden hebben we de tijd genomen om met alle betrokkenen te praten en een evaluatie te maken. We denken met onze ervaring te kunnen werken aan een efficiëntere kostenstructuur en de bezoekersaantallen te verhogen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER