Marc Coucke reageerde bij Humo op de huidige situatie bij Anderlecht.
Volledig scherm
Marc Coucke reageerde bij Humo op de huidige situatie bij Anderlecht. © BELGAIMAGE

Coucke praat over situatie bij Anderlecht: “Er is helemaal geen clan-Kompany en geen clan-Coucke”

AnderlechtMarc Coucke heeft nog eens gesproken en wel over de situatie bij Anderlecht. In weekblad ‘Humo’ getuigden enkele insiders dat er binnen de club onrust zou heersen. “Er is geen sprake van een clan-Kompany en een clan-Coucke”, aldus die laatste.

29 reacties

  • Rudy Claes

    4 jaar geleden
    Gaston@ een keeper staat in de goal om doelpunten tegen beletten en als jullie niet zo 'n goeie keeper hadden ( want het is ne goeie ) dan was het tegen Club 0 - 7 !!
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    TJA, we zullen zien, als je ziet wat hij met OMEGA PHARMA, KV Oostende, ... gedaan heeft, dan zal hij wel verkopen, misschien nu nog niet, ... het is een handige HARRY, maar dat wil not niet zeggen dat alles lukt.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Coucke dacht een topploeg overgenomen te hebben maar hij was ferm bedrogen alle goede spelers waren verkocht door de Van Den Stock clan en er bleven alleen nog over betaalde sukkelaars over
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Wat een onzin lezen we hier weeral. De voorzitters van de Europese topploegen zijn waarschijnlijk echte voetbalkenners. Zo'n sjeik of een oligarch kent geen kloten van voetbal. Zwaaien met dollars omdat ik de grootste wil zijn...
  • Johan maes

    4 jaar geleden
    Eindelijk eens een echte supporter , Mr. Willy Pennoit, een supporter van een mooie ploeg met een voetbalhart !! Als RSCA supporter moet ik toegeven dat KAA Gent Europees iets bewezen heeft !! En als je ziet dat KAA Gent onze beste speler mag huren , daar mag je fier op zijn, want met Sven Kums erbij hadden we al enkele plaatsen hoger gestaan !! KAA Gent is dit jaar de meest en mooiste voetballende ploeg !!