Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © AFP

Amerikaans Congres kreeg "verontrustende" documenten over Boeing 737 MAX

De Amerikaanse vliegtuigproducent Boeing heeft nieuwe documenten overgemaakt aan de commissie voor transport in het Amerikaanse Congres. Die documenten zouden "een heel verontrustend beeld lijken te schetsen" van de veiligheidsproblemen bij het vliegtuigtype 737 MAX. Dat zei een raadgever van het Congres.

6 reacties

  • Erik van Oost

    4 jaar geleden
    @ Werner: de A380 heeft voordelen t.o.v. de Dreamliner en omgekeerd. Bij turbulentie zal de A380 uiteraard minder schudden dan de Dreamliner (A380 weegt meer dan het dubbel). Luchtkwaliteit is dan weer beter in de Dreamliner wat resulteert in minder vermoeidheid, droge ogen en dergelijke... Airbus plant trouwens om de productie van de A380 te stoppen.
  • Werner Van der Kelen

    4 jaar geleden
    Verleden week gevlogen met een 787 dreamliner van Qatar airways, een tijd geleden gevlogen met een airbus a380 van Etihad, awel die Boeing mogen ze houden, dat toestel vliegt niet stabiel als je het vergelijkt met een airbus, die Boeing schud en beeft in de lucht
  • Rudo Van Leuven

    4 jaar geleden
    Trumpy heeft altijd beweert dat het schandaal van de MAX NEP NEWS is, uitgevonden door de communisten van de Democraten. Hij moet het alleen nog maar bewijzen, maar zit al dicht bij de bron (PELOSI).
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Hoeveel aandelen heeft mister Trump in deze firma ?
  • Feline Noé

    4 jaar geleden
    Het is hoe alles altijd werkt. Moet snel en op tijd. Hoe meer geld hoe beter. De werknemers en klanten zijn het best wanneer ze niet kunnen praten en zagen. Hoe kan het beter? Wanneer de werknemers en mensen kunnen praten. Frankrijk is altijd een voorbeeld geweest. Als ze niet meer luisteren naar het volk, moeten ze het voelen en de kapitalistische balans wat herstellen. 100 jaar geleden ook zo, niets nieuws. Boeing is goed voor veel jobs, ze kansen geven om zich te herpakken.