Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs
Volledig scherm
Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs © Instagram bridgetmaasland

André Hazes (25) denkt al aan samenwonen met zijn Bridget (45)

showbizzAls het aan André Hazes ligt, wordt 2020 het jaar waarin hij gaat samenhokken met zijn nieuwe vriendin Bridget Maasland. Eigenlijk wonen de twee al praktisch samen, zo onthulde de 25-jarige zanger in het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard.

9 reacties

  • Marina Martens

    4 jaar geleden
    Waarom toch zo aandacht trekken? Privé leven hou dat toch binnenshuis. Er zijn duizenden mensen die snel gaan samenwonen en even snel terug uit elkaar gaan. Nu jij beroemdheid wil kweken, moet heel je privé leven openbaar zijn. Onnozelaar
  • chantal browaeys

    4 jaar geleden
    OOOOOH Veerle , mijn man is 24 jaar jonger dan ik … hahahaha ik ben zijn moeder niet ...hij heeft zijn eigen moeder … ik ben zijn vrouw .. al 11 jaar
  • Patrick Van puymbroeck

    4 jaar geleden
    Juist marlies jou man was ouder dit is omgekeerd en hazes loopt zen sexuele lusten na nu zijn dat oudere dames wanneer hij ouder is zijn het jongere of te naief om dit te zien?
  • Marlies Schoefs

    4 jaar geleden
    mijn man was ook 19 jaar ouder en dan?
  • Nadia Panis-Verschuren

    4 jaar geleden
    Al de gene dat commentaar hebben op leeftijdsverschil. Het is niet omdat er een groot leeftijdsverschil is dat je geen relatie moogt hebben als ze zich goed voelen bij elkaar moet de rest maar zwijgen. Ik en mijn man hebben ook een groot leeftijdsverschil en op 31/12 zijn wij al 9 jaar getrouwd, dat bewijst dat op liefde geen leeftijd staat. Keert allemaal voor u eigen deur dat heb je waarschijnlijk al werk genoeg.