Kerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. "De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!", aldus de koning.
Volledig scherm
Kerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. "De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!", aldus de koning. © EPA

Kleinkinderen bezorgen Zweedse koning een drukke kerst

RoyaltyKerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. “De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!”, aldus de koning.

0 reacties