De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © photo_news

“Rusland heeft schip om omstreden gasleiding af te werken”

De Russische president Vladimir Poetin heeft gezegd dat Rusland een speciaal ‘pijplegschip’ achter de hand heeft waarmee de omstreden Nord Stream 2-gasleiding naar Duitsland verder kan worden aangelegd. Dat meldt de Russische krant Kommersant. Door sancties van de Verenigde Staten heeft de aanleg al vertraging opgelopen.

13 reacties

  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    De kerncentrales in Duitsland worden gesloten om bruinkool te verbranden en om vervolgens ook nog eens duur Russisch gas te gaan verbranden. CO2, dat is allemaal geen probleem, niet? Dat gas komt dan ook nog eens van Rusland, een natie waartegen we terecht sancties opleggen wegens de EU relaties met Oekraïne. En.... Trump is hierin de slechterik, kan het nog hypocrieter?
  • pierre Van den Wijngaert

    4 jaar geleden
    Europa,om ons te verdedigen hebben we Trump nodig Om ons te verwarmen hebben we Poetin nodig Om de migranten tegen te houden hebben we Erdogan nodig.enz Arm Europa
  • Steven Nevets

    4 jaar geleden
    Grootste paradox ooit de VS. Hoe meer vrede ze brengen hoe meer oorlog er komt.
  • rony stokart

    4 jaar geleden
    Wanneer zullen Europese media de moed hebben om de USA aan te pakken zoals het hoort: een kriminele staatsmacht die zonder UNO mandaat overal oorlog voort.
  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat Europa die Trump eens terug fluiten ? Als ze al eens beginnen alle sancties tegen Rusland af te schaffen en ook met China de handels betrekking te optimaliseren En dan Amerika zoveel mogelijk links te laten liggen zelfs de handelsbetrekkingen stop te zetten of toch op minimum niveau De vraag is toch willen zij zo graag aan ons verkopen of hebben wij van hun héél écht iets nodig ?