AFP
Volledig scherm
© AFP

Herstel verloopt trager dan verwacht: Eden Hazard ten vroegste eind januari opnieuw op het veld bij Real Madrid

Real MadridHet is ondertussen exact een maand geleden dat Eden Hazard een enkelblessure opliep in de Champions League-wedstrijd tegen PSG. Toen kreeg hij een stevige tik van collega-Rode Duivel Thomas Meunier. De blessure van Hazard herstelt trager dan verwacht, waardoor hij volgens de Spaanse krant Marca ten vroegste eind januari-begin februari opnieuw inzetbaar zal zijn. 

5 reacties

  • arno doucet

    4 jaar geleden
    Cynthia , wie is er de bleiter ?? Ween anders ? Als je denkt dat hij zen blessure faked ken je te weinig van voetbal om je te moeien. En bij de vroege ploeg ‍♂️ wat is dat nu weer ‍♂️ maar ey je hebt je woordje kunnen doen slet.
  • Marc Van himste

    4 jaar geleden
    WA ne bleiter is da, nu is hij bij zijn ploeg van zijn dromen eerst te vet 20 kilo en nu weer geveinsde blesure.. Als men in lagere klasse sanderdaags niet aan het werk gaat met vroege ploeg word je ontslagen... En verdien je maar 1500 euro per maand Janet!!!
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    op het veld maar nog niet zeker in het veld indien zijn loopbaan niet definitief achter de rug is natuurlijk wat ook kan, in een woord een dubbeltje op zijn kant.
  • Ilias Lierden

    4 jaar geleden
    Clasico op 12 januari? Die is pas op 1 maart gepland.
  • Andy Staelens

    4 jaar geleden
    Hopelijk haalt de boer die hier verantwoordelijk voor is, het Europees kampioenschap dan binnen. Maar dat zal niet zeker?