SBS Gayo Daejun
Volledig scherm
© SBS Gayo Daejun

Drama tijdens repetities: populaire K-popster zwaargewond na metershoge val van podium

ShowbizzRed Velvet-zangeres Wendy (25), echte naam Shon Seung-wan, ligt in het ziekenhuis. De populaire Zuid-Koreaanse raakte zwaargewond tijdens de repetities van SBS Gayo Daejeon 2019, een muziekfestival dat jaarlijks tijdens de feestperiode op de Koreaanse televisie wordt uitgezonden. Wendy viel bijna 3 meter naar beneden toen ze van de trappen afdaalde, waarbij ze haar kaakbeen, polsen en bekken brak.

0 reacties

  1. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    Play
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”
  2. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”