.
Volledig scherm
. © Twitter Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic kondigt terugkeer naar AC Milan met typische oneliner aan: “Zelfde Zlatan. Andere duivel”

Serie AZlatan Ibrahimovic (38) weigert de schoenen aan de haak te hangen. Na zijn Amerikaans avontuur keert de Zweed terug naar Europa en meer bepaald naar een van zijn ex-clubs: AC Milan. Hij tekent in San Siro een contract van 18 maanden en gaat er 5 miljoen euro opstrijken. Ibrahimovic kondigde zijn komst op geheel eigen wijze aan op Twitter. 

6 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Zlatan, velen haten hem, velen bewonderen hem. Ik vind het een heerlijke speler, die geweldig kan voetballen en ontzettend veel humor heeft. Vaak niet begrepen door onbenullen. Zlatan weigerde media-training bij Ajax, omdat hij niet zoals vele voetballers bij de eenheidsworsten wilt bijhoren. Gewoon zeggen wat je denkt met een vleugje humor erbij. Zlatan is een openbaring voor veel journalisten, het is altijd lachen en Zlatan komt met prima teksten.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Ik denk als ge één zo gevulde bankrekening hebt als Zlatan dat ge de uitdaging eens rapper durft aan te gaan. Zal wel dat zijn zeker ?
  • Wim Wellens

    4 jaar geleden
    @ivan Smissen ben ook een fan van Ibra, maar wat heeft hij dan gaan zoeken in de US denk je... In ieder geval blij hem terug in Europese competities terug te zien
  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    Hij kiest niet voor China of de zandbak. Durft de uitdaging nog aan!! Man met karakter!
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Denk toch dat dit de stap teveel gaat worden voor Zlatan de serie a is toch wat anders dan de Mls waar hij nu al enkele jaren vertoefd hij is inmiddels 38 ik denk niet dat hij dit niveau nog aankan maar goed als hij slaagt zal ik ook eerlijk toegeven dat ik me vergist heb