Informateurs Georges-Louis Bouchez (MR) en Joachim Coens (CD&V).
Volledig scherm
Informateurs Georges-Louis Bouchez (MR) en Joachim Coens (CD&V). © BELGA

Informateurs Coens en Bouchez consulteren middenveldorganisaties

Informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn consultaties van het middenveld gestart. Dat laten ze weten in een mededeling. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt in de aanloop naar een nieuwe regering. Ook bijvoorbeeld Johan Vande Lanotte en Didier Reynders hielden afgelopen zomer een brede consultatieronde.

14 reacties

  • JAN luytens

    4 jaar geleden
    Als je er na 7 maanden nog niet uit bent dan moet je niet de slimste van de klas zijn om te beseffen dat het enige wat er nog in zit een gedwongen huwelijk tussen de trado's is om aan de macht te blijven en de postjes te verdelen . En ik die dacht dat gedwongen huwelijken verboden waren in Belgie .
  • Karel Vanormelingen

    4 jaar geleden
    Lees acw wil zijn politieke vzw s aan de vetpot houden
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    middenveldorganisaties vertegenwoordigen amper 20% van de belgen, snap niet waaarom die steeds worden geconsulteerd. Kan de burger daarop stemmen, kan men de burger eens toelichten hoeveel miljard die organisaties jaarlijks kosten. Politici spreken steeds over "draagvlak" en "transparantie" dus toon ons het "draagvlak" aan en geef de budgetten transparant weer. Wie gelooft die mensen nog
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    De keuze is duidelijk ofwel een regering rond nva en vb of een regering rond ps en ecolo maw willen we hetzelfde beleid met een paar correcties omtrent migratie en de gewone man de belastingen doen betalen of willen we ook de rijken doen bijdragen aan besparingen
  • Rik Connaerdt

    4 jaar geleden
    De informateurs kennen het middenveld als hun broekzak, ze hoeven beweging.net niet te consulteren om te weten wat er op hun verlanglijstje staat. Mr Coens maakt er deel van uit, hij kan het gewoon zijn Franstalige tegenvoeter vertellen.