Carcela, die niet wist wie gescoord had, toont niet minste schuldbesef: “Ik kreeg zelfs geen geel van ref, dus...”

77 reacties

  • Ivan De Bruyne

    4 jaar geleden
    Het natrappen van Carcela was donkerrood!! Waarom kan er straf achteraf komen zoals al eerder soms gebeurde?
  • jean-pierre rejek

    4 jaar geleden
    Ge ziet alles draait om geld en het voetbal is een bijzaak,als Carcela dat bij mij zo na stampte dan stampte ik letterlijk en figuurlijk onder zijn ballen al gaven ze mij 10 rode kaarten ,dat ge tegen een duw moet verdragen oké maar dat is er echt over .
  • Ivo Vangeel

    4 jaar geleden
    Niet normaal,die zijn gedrag?Belgise sportfederatie op voetbalwedstrijden,dopingonderzoeken doen.En als tegewoordig natrappen normaal is,dan,is voetbal helemaal aant verrotten,na geldgraaiers.
  • René Van Halen

    4 jaar geleden
    Schandalig het gedrag van de scheidsrechter. Carcela verdiende twee keer een rood in plaats van een schouderklopje. Het gezaag van Preud'homme lijkt vruchten af te werpen.
  • lu marissen

    4 jaar geleden
    Als die scheidsrechter word betaald dan heeft hij gisteren zeker het dubbel gekregen,schandalig dat Vandendriesche zelf geen gele kaart trok in plaats van 2 rode en die clown in het buske sliep verder,dat voetbalgedoe in Belgie word toch wel heel ongeloofwaardig,niks anders dan liegen en bedriegen ,niet moeilijk dat ze in het buitenland smalend op de jupiler legaue neerkijken en ik begrijp nu heel goed dat er geen enkele Belgische scheids in aanmerking komt om Europees een wedstrijd te fluiten.