Kylie Jenner en haar dochter, Stormi.
Volledig scherm
Kylie Jenner en haar dochter, Stormi. © Instagram

Kardashians onder vuur om peperdure, 'belachelijke' kerstcadeautjes voor kinderen: “Schamen jullie je niet?”

CelebritiesDe familie Kardashian/Jenner heeft een hoop kritiek gekregen op de kerstcadeautjes die de jongste generatie van de clan dit jaar kreeg. De realitysterren pakten flink uit, met onder meer een diamanten ring voor een van de jongste leden van de familie, de eenjarige Stormi.

22 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Als die nu gelukkig zijn in hun beperkte wereldje ? Laat ze.
  • Jessica Van der Linden

    4 jaar geleden
    Laat ze hun ding doen. Wens ze een hele fijne kerst.
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Ik moet die klan procifiat toewensen. Mama was slim genoeg en durfde ook om het success van papa uit te buiten voor persoonlijke winst. Ze heeft op haar kroost ingedrukt dat ze zich voor absoluut niks moeten schamen, integendeel zelfs ... zoek aandacht eender hoe je het krijgt. Eentje heeft goed geluistered en heeft met dat motto haar eigen beroemdheid kunnen verwerven. De media zorgde ervoor dat het wereld nieuws werdt. De rest van de familie hoefde maar te volgen.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Tjah als ze dat kunnen betalen. Ieder spendeert zijn geld hoe hij wilt hé. Zolang ze zorg dragen voor de dieren die ze kopen.
  • Johan Vanhoutteghem

    4 jaar geleden
    Ja, iedereen leeft op z’n eigen niveau. Maar eigenlijk zijn het allen samen triestige planten. Waar eindigt zo’n levenswijze?