Europees Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen.
Volledig scherm
Europees Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen. © AP

Von der Leyen “zeer ongerust” over weinige tijd die nog rest om handelsakkoord met Britten te sluiten

Europees Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen is "zeer ongerust" over de weinige tijd die er nog rest om de onderhandelingen rond een handelsakkoord met het Verenigd Koninkrijk voor na de brexit tegen eind 2020 af te ronden. Dat zegt ze in een interview met de Franse zakenkrant Les Echos dat vandaag werd gepubliceerd.

18 reacties

  • Peter Hegge

    4 jaar geleden
    Boris, zwaai effe op 31 januari, dan zijn ze content in Brussel. Je mag altijd terugkomen zei Frans.
  • Nadine Abe

    4 jaar geleden
    Hoelang word er al gesproken over de Brexit , wat hebben Jullie ondertussen gedaan , Jullie postjes vastgelegd en er ook goed voor betaalt geweest , en niks verwezenlijkt dan de belastingbetaler nog meer doen betalen .
  • Frank De Rycke

    4 jaar geleden
    Begint het eindelijk te dagen dat de Britten het goed hebben gespeeld ...hopelijk volgen er nog vele landen hun voorbeeld !
  • marcus bastiaensens

    4 jaar geleden
    europa wil er weer de "europese waarden" bijsleuren. brexit kwam er omdat teveel europese waarden niet realistisch of te duur zijn. dus logisch dat er geen handelsakkoord komt zelfs niet in jaren.
  • Thomas Anderson

    4 jaar geleden
    Als we toegeven aan de Britten dan mag je zeker van zijn dat anderen volgen!Er moet een voorbeeld gesteld worden als je kamp verlaat je er ook niet meer moet komen slapen als je uitkomt!