Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). © Photo News

Geen uitstel voor nieuwe sociale huurprijzen

Er zal geen uitstel voor de nieuwe prijzen van sociale huurwoningen komen. Dat heeft Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) vandaag gezegd. “De meeste huisvestigingsmaatschappijen zijn begin december begonnen met hun huurders aan te schrijven.”

11 reacties

  • brecht timmermans

    4 jaar geleden
    Wat n arrogante vent zeg. Ik moet van de ene dag op de andere bijna 30% meer betalen voor mijn huurwoning, gewoon omdat ze op grondgebied Tervuren ligt. Ze hebben hier weer natte vingerwerk gedaan. Typisch de hovaardige stijl van een asociale partij als de NVA. Ze gaan zo alleen nog maar arme migranten aantrekken in deze huisjes omdat een werkende Vlaming met bescheiden loon er niet meer kan blijven wonen wegens te duur. Weg met de NVA!
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Ik moet van de ene dag op de andere 30% meer betalen! Dankjewel. Weg met NVA!
  • Geert Roeyaert

    4 jaar geleden
    En voor onze voetballers een commissie oprichten om te bekijken hoe voordelig men het kan maken om toch maar niet de volle pot aan RSZ te moeten betalen, dat kan men dan wel uitstellen??
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    Niet meer dan juist! Als de huur 50% opslaat zal dat wel zijn omdat ze jaren teveel inkomen gehad hebben en daardoor veel te weinig huur betaald hebben. Op de privéhuurmarkt krijgen de mensen ook jaarlijks een opslag te verwerken. En die mensen zijn misschien minder kapitaalkrachtig als die in sociale verhuring zitten. Trouwens hoeveel buitenlanders zitten daar niet met eigendommen en gronden in land van herkomst? Zij moesten beschaamd zijn!
  • Jos Brems

    4 jaar geleden
    In 5 minuten kunnen ze beslissen om nog wat meer in de burgers hun zakken te zitten. Maar om iets af te doen van hun eigen vele voordelen hebben politici jàààren nodig.