Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir/Photo News

Jill Peeters: “Ik heb 19 jaar lang als een tornado geraasd, maar ik kan dat niet nog eens opbrengen”

ShowbizzNa 19 jaar heeft Jill Peeters (44) een streep getrokken onder haar weerpraatje op VTM. Ze wil in de toekomst een ander pad inslaan, en dus moet de zender op zoek naar een waardige vervanger. “Er is nog geen opvolger of opvolgster voor mij, maar het zou wel fijn zijn als het een vrouw is”, aldus Jill op Radio 1 over haar vertrek.

7 reacties

  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Eindelijk is ze weg met haar pretentie.
  • Hubert Delcor

    4 jaar geleden
    Ocharme, wat een zwaar leven heeft zij al achter de rug. Een mens zou er medelijden mee krijgen... Onnozele uitspraken van iemand die misschien eens moet beseffen wat het leven en echt werken is. Maar ze komt gegarandeerd op haar pootjes terecht in één of andere politieke partij, klimaat- of milieuvereniging. In elk geval iets waar je niet te hard moet presteren en toch goed verdienen. Ere wie ere toekomt, maar er zijn andere mensen die echt wel iets meer te betekenen hebben in deze wereld.
  • Jean-Pierre Vijt

    4 jaar geleden
    Ik geef je gelijk Jan Janssens , Een ding nog: hoe meer mensen op de aarde ,hoe meer kans op vervuiling . Daar bedoel ik mee: De producenten maken zoveel mogelijk wegwerpproducten ,zakken vullen ,het brengt geld op.Dit ten koste van het milieu . De waterlopen zitten vol plastiek ,de wegen vol lege blikjes,flesjes aan de kant .
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    Die zien we nog wel terug, in de politiek.
  • Jan Janssens

    4 jaar geleden
    Deze Milieu activiste heeft nog steeds niet begrepen dat de aarde (het volledige heelal) steeds in een evolutie zit, neem nu het verschuiven van de magnetische noordpool, de aarde leeft en beweegt, we hebben alleen maar exacte waarnemingen van de laatste 200 jaar terwijl de aarde al miljarden jaren draait. We moeten ons eens de vraag stellen wie er zij kost verdiend aan al die bangmakerij ??