Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel wint Azencross na imponerende inhaalrace voor Iserbyt, Van Aert knap vijfde

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft de Azencross van Loenhout gewonnen voor een sterke Eli Iserbyt, die steviger leider is in de DVV-trofee. De wereldkampioen kwam in de openingsronde ten val, maar lukte daarna een imponerende inhaalrace. Van Kessel eindigde als derde. Wout van Aert reed bij zijn comeback naar een mooie vijfde plek. 

15 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Over de insinuaties, vdPoel is altijd al een buitenbeentje geweest.Won als nieuweling in het seizoen 2011-2012 29 crossen.Als junior werd hij WK op de weg en als je zijn palmares bekijkt geraak je de tel kwijt.Er zijn nog zulke renners geweest die niet doorgebroken zijn bij de profs.Dat is het verschil,Mathieu maakt alles waar wat hij als jong kereltje beloofde!.
  • Marc Van Leuven

    4 jaar geleden
    Ik denk dat VDP gewoon een vitesse hoger kan rijden dan de anderen en dit dan als een constante. Zijn flitsen minderen inderdaad zoals hij zelf aangaf. En de insinuaties, wat win je daar nu mee? Van Aert die in het begin op de baan alles omver knalde, ook van dat dan ?? Jongens, bekijk de laatste koersen, als Toon ok was dan kregen we zeer leuke crossen en dan had VDP er gisteren niet meer bijgeraakt!
  • philippe claes

    4 jaar geleden
    Guido Swerts, de vorige 2 cross seizoenen was Van Aert wel op de afspraak en heeft MVDP hem keer op keer afgedroogd, nu jij weer
  • Joke Van Kalmthout

    4 jaar geleden
    Natuurlijk, Lu Marissen, over een tijdje wordt bekend dat Mathieu als kind in een ketel met toverdrank is gevallen en dan hoeft niemand meer iets te insinueren oftewel bedekte toespelingen te maken volgens Van Dale.
  • Fons Verstraeten

    4 jaar geleden
    Mathieu in de toekomst 1 minuut laten starten, lol. Proficiat aan alle crossers.