De gewonde kater.
Volledig scherm
De gewonde kater. © Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Dierenbeulen bewerken kater met vuurwerk: rug ontveld, staart kwijt en plastic in zijn anus

Een kater is in de Nederlandse stad Rotterdam gruwelijk toegetakeld door dierenbeulen. Passanten troffen het beestje in de wijk Bloemhof aan zonder staart, een deels ontvelde rug en stukjes plastic in zijn anus. Volgens Dierenopvangcentrum Vlaardingen, dat het dier heeft opgevangen, is het dier zeer waarschijnlijk te grazen genomen met vuurwerk.

8 reacties

  • francis vantorre

    4 jaar geleden
    Ondanks de mishandeling door dierenbeul(en) blijft de poes spinnen bij de streling door mensen. Hoe kan je dieren zoiets aandoen? Als je er niet van moet hebben, koop dan geen maar laat ze gerust. De straffen die daar opstaan zijn ondanks verzwaring nog altijd veel te weinig.
  • Kurt Winkelmans

    4 jaar geleden
    Dit is helaas van alle tijden. Vroeger werden er kikkers opgeblazen dmv een grasstrootje . Er zullen helaas altijd mensen zijn die niks om ander leven geven en dit doen uit verveling. Mensdom zeker...
  • Ingrid Charlier

    4 jaar geleden
    Dat zijn toch geen mensen die zoiets doen. Dat zijn psychopaten en het is maar een kwestie van tijd dat ze dat met mensen doen. En inderdaad Eddy oog om oog tand om tand met dat crapuul.
  • Eddy Vermeulen

    4 jaar geleden
    Hoe moet je als normaal mens hier op reageren. Spoor ze op en doe hetzelfde bij hen?
  • Hugo BAVRE

    4 jaar geleden
    Hoe komt het dat er nog veel dierenbeulen zijn? Omdat de straffen niet zwaar genoeg zijn. Straffen moeten dienen opdat de dader, voor eender welk misdrijf, nooit meer zin zou krijgen om het nog eens te doen.