© Jan Auman

Aldi opent supermarkt achter Shopping Center

Het is D-day voor Karin De Ridder, verantwoordelijke in de nieuwe Aldi-supermarkt in Wijnegem. Gisteren werden de laatste producten klaargezet. Vandaag om 8.30u gaat de winkel open.

jaa

De locatie van de nieuwe supermarkt, op de hoek van de Dorenboslaan en Turnhoutsebaan, is opvallend: op slechts een steenworp van het Wijnegem Shopping Center. “De winkel is klaar om de klanten te ontvangen. Alleen de groenaanplanting zal in het eerstvolgende plantseizoen nog gebeuren aangezien het nu winter is”, vertelt manager Thomas Timmermans.

Tijdens de openingsweek krijgen de klanten een gratis pak suikerwafels bij afgifte van een kortingsbon uit de openingsfolder. Die folder werd met de post regionaal verdeeld. Verder bevat de folder ook een bon van 1 euro bij aankoop van een artikel naar keuze uit de afdeling vers vlees. “Los van deze kortingsbonnen is een aantal artikelen tijdens onze openingsweek uitzonderlijk scherp geprijsd. Uiteraard verwelkomen wij onze klanten op onze openingsdag met een gratis kopje koffie en gebak. In de nieuwe Aldi zal een vijftiental mensen werken”, aldus Timmermans.

Om de nieuwe Aldi mogelijk te maken, werden twee jaar geleden vijf huizen en hangars afgebroken in de Dorenboslaan. Vooraan werden flats gebouwd. “Die zitten nog in de afwerkingsfase maar ook deze werken zitten op schema. Ze zijn allemaal verkocht”, aldus de Aldi-woordvoerder.

De eerstvolgende nieuwe winkel in de provincie Antwerpen zal Aldi Malle zijn. Die opening staat gepland voor eind februari van volgend jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER