Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © BELGA

Jambon over onderhandelingen met Vlaams Belang: “Met Tom Van Grieken kunnen we praten”

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) zegt dat zijn partij “perfect de onderhandelingen had kunnen opstarten met Vlaams Belang voor een regeerakkoord”. Maar of die gesprekken ook iets zouden hebben opgeleverd, is een ander paar mouwen, klinkt het in een interview in Gazet van Antwerpen. 

58 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Zeer waarschijnlijk hoef je geen afspraken te maken met het VB Jan, je bent het Vlaams gedachten goed aan het verknoeien door machtsgeilheid, N-VA is zich zelf aan het ontbinden door niet te luisteren naar de Vlaamse kiezer en de arrogantie aan de partijtop kent geen grenzen.
  • Erik Moens

    4 jaar geleden
    Klappen met het vlaams blok? Daar nadert het botten gedreun weer in de straten van wat mijn Vlaanderen niét is... Onckelincx had gelijk.
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Waar is De Wever, hij heeft zijn troepen niet meer onder controle, of zit hij weer in Lier.......
  • Peter Hegge

    4 jaar geleden
    Maar niet regeren. Je hebt het lef niet om met ze te regeren. Dit is een staaltje bedrog aan 2 zijdes. N-VA is meester in het mengen van gif. Ik zie eerder N-VA in een cordon als VB eruit.
  • james vroman

    4 jaar geleden
    Dus volgens Marleen Sauvillers zou je eigenlijk 2 volwaardige belastingbrieven hoeven te betalen ene voor het Vlaams gewest en ene om de staatsschuld te betalen ..ieder zijn gedacht maar 1 belastingbrief is al meer als voldoende … vraag me ook af hoeveel er in de rsz kas van Vlaanderen zit bij een splitsing ...hoe gaan jullie dit organiseren en betalen?