Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © Jörg Carstensen/dpa

Elon Musk: “Ondergronds hogesnelheidsnetwerk in Los Angeles operationeel in 2020"

Het ondergrondse hogesnelheidsnetwerk van Tesla-topman Elon Musk zal volgend jaar operationeel zijn. Dat blijkt uit een tweet van Musk. Met de tunnel wil Musk een einde maken aan het ‘geestdodende verkeer’ van miljoenenstad Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië.

10 reacties

  • Danny Boon

    4 jaar geleden
    Volgens mijn berekening tegen 240 km/h, zou men er 1 minuut over doen van de eene kant van het land naar de andere kant.
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    In de tweet "hoopt" hij dat het af zal zijn, er is geen enkele zekerheid! En als het slechts 1 tunnel betreft is het geen netwerk... eens zien of de beoogde snelheid ook effectief behaald kan worden, zonder ongelukken!
  • Els Martin

    4 jaar geleden
    35 miljoen daar kunnen ze hier slechts een tunnel van enkele meter voor bouwen en dat duurt dan ook nog eens 7 jaar...
  • Johan Verhoeven

    4 jaar geleden
    Dus euhm... één tunnel van drie kilometer, tussen een parkeerterrein en een bedrijventerrein, waarin auto's 240 km/uur (snel optrekken en afremmen lijkt mij) zullen we een netwerk noemen, en dat 'netwerk' gaat het verkeersprobleem in heel LA oplossen? Euhm... wat heb ik verkeerd begrepen?
  • Wesley Kenis

    4 jaar geleden
    Dus als er 1 wagentje blijft hangen hebben ze 1 seconde om in te grijpen ...dat is gewoon wachten tot er doden vallen....en dan zullen jet er velen zijn ineens. Per seconde 4 doden....goed bezig zeg ik dan....