Wat beweegt er op de arbeidsmarkt in 2020?
Volledig scherm
Wat beweegt er op de arbeidsmarkt in 2020? © pexels

Dit zijn de trends op de arbeidsmarkt in 2020, volgens experts

JobsWelke trends mogen we volgend jaar verwachten op vlak van werk? Drie experten blikken vooruit en vertellen wat er in 2020 op til staat.

3 reacties

  • Lieven tanghe

    4 jaar geleden
    Allemaal blablabla .De mensen die echt werken zijn deze die met de handen werken , de stielmannen en jaar na jaar zie je die in aantal verminderen .AL de rest houdt zich een beetje bezig en om veel te doen heb je veel beetjes nodig en jaar na jaar zie je die vermeerderen.Het is niet voor niets dat Belgie een begrotingstekort heeft .
  • Pierre Vaneylen

    4 jaar geleden
    Belgie leeft -voorlopig- nog in een luxepositie. Veel mensen krijgen het geld in de schoot geworpen zonder dat ze er hard voor moeten werken, terwijl anderen keihard moeten werken voor veel minder; Ik vrees een verdere leegloop van onze economie. België is te duur door de zware loonlast die veroorzaakt wordt door teveel goed betaalde ambtenaren en verzorgingssector waar het aantal administratieve jobs enkel maar stijgt tov de mensen op de werkvloer.
  • Dirk Landuyt

    4 jaar geleden
    Dan zullen een bepaalde soort managers toch uit een ander vaatje moeten tappen. De meesten denken nog steeds enkel aan omzet en winst volgens "hun" waanidee. De werknemer moet maar plooien. En die war for talent, ik ken er die de vlucht vooruit kiezen en de beste werknemers eruit gooien. Om zeker te zijn dat niemand aan hun troon morrelt.