Kendall Jenner en Selena Gomez
Volledig scherm
Kendall Jenner en Selena Gomez © Photo News

869.000 euro per post: deze celebs verdienden in 2019 het meest op Instagram

CelebritiesCelebs verdienen niet alleen geld met muziek of films maken, maar verdienen ook een mooie duit aan reclame-opdrachten. Vooral op sociale media zijn zulke deals aan een sterke opmars bezig, zo blijkt uit de lijst die Buzz Bingo samenstelde. Zij verzamelden de tien meest verdienende beroemdheden van het afgelopen jaar op Instagram.

5 reacties

  • Jacques Delalieux

    4 jaar geleden
    Mooi meegenomen, als je idioten kunt vinden die dat willen betalen !
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Dat kan eigenlijk iedereen doen. Je moet zorgen zoveel mogelijk 'subscribers' te hebben. Dan betalen maatschappijen zich zot om bij jou een reklame spotje te mogen zetten. Natuurlijk gaat dit een stukje vlotter als je al beroemt bent maar het is best mogelijk voor iedereen en zo uiterst moeilijk is het niet.
  • Johan Vanhoutteghem

    4 jaar geleden
    Decadentie ten top! Wie precies betaalt hen? Maar voor de belanghebbenden en hun nageslacht is het uiteraard mooi meegenomen. Nu en dan eens enkele ‘goede doelen’ steunen en hun geweten is weer wat gesust. Ach ja, mensen, geld, macht en aanzien. Zo’n gevaarlijk ontvlambare combinatie.
  • Ec Colman

    4 jaar geleden
    Zegt genoeg over de huidige tijd... Geen wonder dat de jeugd denkt dat geld verdienen vanzelf gaat met deze voorbeelden. Misschien alle "grootverdieners" eens 1% laten geven aan goede doelen, maar neen, de kleine man is veel manslievender en vrijgeviger dan die egoïstische poenpakkers...
  • Walter Decock

    4 jaar geleden
    En toch zullen er nog dommerikken zijn die dit normaal vinden, maar dat zijn wel de grootste klagers als het over lonen van bedrijfsleiders of politiekers gaat (die meestal een peulschil verdienen vergeleken met de zogezegde beroemdheden).