David Young/dpa
Volledig scherm
© David Young/dpa

Twee chimpansees overleven als bij wonder tragische brand in apenverblijf Duitse zoo, verdachten melden zich bij politie

Enkele personen hebben zich na een oproep bij de politie gemeld nadat een grote brand tijdens oudejaarsnacht het apenverblijf in de dierentuin van Krefeld nabij Düsseldorf in de as had gelegd. Ze lieten in de buurt van de zoo wensballonnen opstijgen terwijl dit verboden was. Twee chimpansees hebben de vuurzee als bij wonder overleefd. 

13 reacties

  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    En eerst zegden ze dat niet één dier het overleefde. Een enorme boete en een lange gevangenisstraf geven A.U.B.!!!!! Ze deden iets wat verboden is en moorden op een heel misdadige manier minstens dertig dieren uit.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Elk jaar zoveel tragedies omwille van enkele minuutjes (kostbaar) "plezier"! Ik ben absoluut tegen teveel "regelneverij", maar vuurwerk en wensballonnen mogen ze van mij direct verbieden.
  • marc de Volder

    4 jaar geleden
    Heb jaren bewaking gedaan in een ZOO,ergens in Vlaanderen. Elk jaar,tijdens mijn ronde,vlogen de vuurpijlen de tuin in. Zag mensen in dakgoten staan. Ze lijken wel gedrogeerd dan. De vuurpijlen vlogen tussen de verblijven van de giraffen,olifanten,buffels enz. En vooraan is dan een hooischuur onder het dak. Gekke dingen.
  • Filiep Lapeire

    4 jaar geleden
    Het word verboden en daarvoor hebben ze redenen genoeg want elk jaar opnieuw gebeuren er ongelukken met dit soort vuur of vuurwerk, maar toch blijven sommigen het verbod negeren tot het noodlot toeslaat!!! Ze hebben zichzelf gemeld bij de politie, oké maar hoe moet het nu verder de klok kan niet teruggedraaid worden!!!
  • Hassan Oussehmine

    4 jaar geleden
    En wensballonnen zijn even er. Vorig jaar een op mijn oprit recht op zeil van mijn moto. Gelukkig is mijne beste vriend de labrador direct beginnen blaffen en ben ik gaan kijken en blussen. Afschaffen al dienen brol.