Hilton-Doubletree hotel in Sacramento
Volledig scherm
Hilton-Doubletree hotel in Sacramento © CNN

“Er zitten zotten in de jacuzzi”: man wil niet weten van swingersparty op oudjaar in Hilton en eist geld terug

Een kerel uit Californië wil zijn geld terug van het Double Tree Hotel in Sacramento, eigendom van Hilton. Hij is er niet over te spreken dat hij voor zijn gezin een hotel had geboekt op oudjaar, waar op hetzelfde moment ook een swingersfeestje zou plaatsvinden.

18 reacties

  • Pol Van Gils

    4 jaar geleden
    geweldige reclame voor het hotel, wedden dat er volgend jaar 2000 swingers zijn. En waarom niet heb daar geen last van. leef mensen leef en stop met op alles te zagen.
  • Simone Mulder

    4 jaar geleden
    Hoe wist die vriend dat? Weet die man zeker dat hij die vriend wel wil hebben?
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    Een pure vorm van onverdraagzaamheid! Als mensen daar nu zin in hebben doen ze maar, het is niet aan het hotel, en zeker niet aan een gast om daarover te oordelen. Het hotel heft dus correct gehandeld door het evenement af te scheiden van de andere gasten. Dat meneer zijn verblijf niet kan annuleren is logisch, er is immers niets mis met de accomodatie.
  • willem merken

    4 jaar geleden
    Zelfde meegemaakt maar dan in Lanaken. Kom je om 10 uur terug van een fijn avondmaal in de buurt en loopt de gang naar je kamer vol met Duitsers die daar op seminarie waren en uitgebreid de bar hadden bezocht. Dat bacchanaal heeft geduurd tot 01.00 uur voor dat het rustig werd. Dat hotel zien ze mij nooit meer.
  • Marcel van Alderweireldt

    4 jaar geleden
    Hij was pisnijdig omdat hij niet mocht meedoen zeker?