BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Remco Evenepoel over dopingaantijgingen: “Er werd gezegd dat ik met een ‘moteurke’ reed. Mensen schamen zich nergens meer voor”

WielrennenWielrennen sleurt een dopingverleden met zich mee. En als een jong talent alles aan flarden rijdt, zijn de geruchten nooit veraf. Dat is ook het geval met Remco Evenepoel. “Mensen schamen zich nergens meer voor. Dat raakt me wel, ze oordelen snel en dat is niet fair”, klinkt het in de Humo.

53 reacties

  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Beter dat ze zeggen dat je met een moteurke rijdt want dat kan voor elke wedstrijd weerlegd worden gezien de controles. Hij steekt er ook niet elke wedstrijd bovenuit zoals andere (veld)rijder dus dopinggebruik zie ik ook niet.
  • Els Daneels

    4 jaar geleden
    Het enige 'moteurke' waar jij mee rijdt, Remco, dat is dat sporthart dat in je lijf klopt. Trek u niks aan van giftige jaloerse afbraakcommentaar. Je bent een supergemotiveerd supertalent en velen, waaronder mezelf, genieten van jouw prestaties. En ja, lekker chauvinistisch trots zijn we op ons Belgisch wielertalenten, wat een luxe! Heerlijk toch! Geniet ervan, doe jouw ding en laat het niet aan je hart komen ;-)
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    De ziekelijke neiging van de Vlaming om zijn eigen mensen tot op de grond afbreken. En dan maar janken dat we niet zouden meekunnen met de andere landen. Daar staan ze nog achter hun atleten.
  • Jan Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Mooiste compliment dat hij kon krijgen .
  • RONNY HOLSBEEK

    4 jaar geleden
    Ronny Popelier. Wees niet zo naief. Maak'jezelf niets wijs. Alles draait om geld en doping is een hulpmiddel.