Boris Johnson
Volledig scherm
PREMIUM
Boris Johnson © Getty Images

Ex-veroveringen weten waarom Boris Johnson zoveel succes heeft in de liefde: “Hij dringt op zo'n plezante manier aan dat je geen 'nee’ kan blijven zeggen”

CelebritiesBoris Johnson (55) was burgemeester van Londen, werd minister van Buitenlandse Zaken en slaagde er dankzij het Brexit-tumult in om premier te worden. Een klinkende verkiezingsoverwinning zette hem nog steviger in het zadel. Intussen zou je haast vergeten dat hij nóg een imposant palmares heeft opgebouwd: veel vrouwen vinden Boris blijkbaar onweerstaanbaar.

10 reacties

  • Werner Cools

    4 jaar geleden
    Misschien is hij wel de man met de gouden tong vol charmes en complimentjes tegenover het vrouwelijk geslacht? Een man met een zekere stand heeft veel meer belangstelling dan de gewonere man. Succes Boris.
  • Roger Poot

    4 jaar geleden
    Zich opdringen 'op een plezante manier' is dus OK ?....me too ??????
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Ge hebt het of ge hebt het niet ondanks alle jaloersheid en afgunst van sommige. Iedereen heeft recht op privacy maar ja de Britse tabloids zijn ongenaakbaar en op sensatie belust.
  • Peter De Sutter

    4 jaar geleden
    Die man denkt ook meer met zijn ,...dan zijn verstand ! Duidelijk toch?....
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Charmeur en het masker opzetten van lieve, humoristische jager is niet aan iedereen gegeven er bestaat een naam voor en de betekenis van die naam zal pas ingezien worden wanneer verwoesting al plaatsgevonden heeft. "De wolf in schaapskleren" is nog veel te fraai om zo iemand weer te geven.