REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Rechtszaak tegen Harvey Weinstein gaat maandag van start: filmmagnaat riskeert levenslang

CelebritiesDe vroegere Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein moet vanaf maandag voor de rechter verschijnen in Manhattan voor klachten van seksueel misbruik. Hoewel tientallen vrouwen Weinstein van ongewenste intimiteiten beschuldigen, gaat het proces slechts om drie klachten.

2 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Voordeel aan een rechtszaak is, dat de feiten uitvoerig worden blootgelegd. Zwakke vrouwen lopen het gevaar om misleid en misbruikt te worden. Maar stérke vrouwen toch niet, zeker. Als je een sterke en slimme V bent, maak je toch gebruik van de situatie: een hoofdrol bemachtigen bij the big boss, zoveel mogelijk in the picture komen, succes op het witte doek verzekerd. Roem en eer verzekerd, en nu jaren later: geld!
  • Patrick De pauw

    4 jaar geleden
    Hij is al veroordeeld door de #metoo en dit zonder harde bewijzen gewoon door vrouwen die er munt willen uithalen meer niet een lachwekkende vertoning ten top men wil er een film van maken met vrouwelijke regisseurs en dan is het hek van de Dam!ik geloof er niets van pure sensatie om vrouwen maar gelijk te geven