BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Net geen podiumplaats voor Van Aert, Van der Poel heeft aan één splijtende aanval genoeg voor zege in Gullegem

VeldrijdenHij wachtte tot halfkoers, en toen was zijn moment gekomen. Eén aanval was genoeg voor Mathieu van der Poel om een kloof te slaan en naar de zege te rijden in de losse cross van Gullegem. Michael Vanthourenhout won het duel om de tweede plek van Corné van Kessel. Een sterke Wout van Aert deed lang mee voor het podium en eindigde als vierde. 

41 reacties

  • Antoine Van De Velde

    4 jaar geleden
    Wie de sport wat beter volgt heeft kunnen merken dat we de echte Wout nog amper te zien hebben gekregen bij de ploeg van Nick Nuyens. Bij Jumbo-Visma zien we weer een andere Wout, zie maar naar zijn resultaten in tijdritten en de Tour. Komt het met de blessure goed dan gaan we nog spannende crossen krijgen in de toekomst. Toch niet vergeten dat Wout vier keer wereldkampioen werd met Mathieu als tegenstander.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    Pieter Verhulst beide zijn in de zomer van 2014 aan hun wegcarriere begonnen bij de elite . Doe eens de moeite en check beide hun carriere eens op Wikipedia voor je uitspraken doet . Daar staan alle prestaties tot op heden van beide renners
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Freddy , ik denk dat Wout ook een klasse apart is , als je na twee wedstrijden al dergelijke resultaten kan bekomen na die lange afwezigheid , dan zou ik eerder denken dat deze huidige generatie zwak is .
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    VdPoel is een klasse apart, hij heeft als jonge renner dikwijls de overstap van het veld naar de weg gemaakt zoals in 2013 toen hij WK bij de juniores werd op de weg.Hij heeft niet zo veel moeite met de omschakeling.En ook al is zijn explosiviteit nu minder steekt hij er nog ver bovenuit.Gewoon aanvaarden dat hij de beste is moet voor een echte crossliefhebber toch niet moeilijk zijn!
  • Kris Bouwens

    4 jaar geleden
    Het blijft een geweldige sport. Zowel Wout als Mathieu zijn supertalenten, maar Mathieu is beter in het veld... Wout de betere tijdrijder . Laten we gewoon van beide genieten. Mijn respect hebben ze.