REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Getafe CF GET
0
EINDE
3
Real Madrid RMA
  • Raphaël Varane Goal 34' 53'
  • Luka Modric Goal 90'+6'

Spaanse media halen loftrompet boven voor Courtois, die halfweg seizoen op koers zit voor derde Trofeo Zamora: “Hij is de beste keeper ter wereld”

La LigaKlinische zege (0-3) van Real Madrid bij Getafe, met dank aan Thibaut Courtois. Tot drie keer toe hield de Rode Duivel de thuisploeg voor rust met flukse reddingen van een goal. De Spaanse media lustten er wel pap van en haalden de loftrompet boven. “Hij vormde een muur voor de spelers van Getafe.” Ook coach Zinédine Zidane was lovend: “Ik twijfel niet. Courtois is de beste doelman ter wereld.”

23 reacties

  • Stijn Scheldeman

    4 jaar geleden
    Ik ben blij voor Courtois dat hij eindelijk de lof krijgt die hij verdient. Hij is een van de beste keepers ter wereld en is vaste waarde bij de rode duivels. Deze reddingen dat hij heeft gedaan zijn buitengewoon. Ik ben zelf keeper en als ik zo'n reddingen doe zou ik niet meer in België keeperen.
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    Toch drie ballen die elke goede eerste klasse keeper moet uit zijn doelvlak ranselen.toch nie zo speciaal voor mij maar goede opstelling en reacties.
  • jans van Oosten

    4 jaar geleden
    Hahaha de beste vd wereld....yeah right
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Natuurlijk echte top keeper maar hij mag toch ook eens een bal klemvast pakken! Zoals bij die kopbal kans! Die bal komt niet hard en als hem die beetje verkeerd weg tikt dan staan er daar 2 klaar om hem erin te tikken. Volgende week laat hem 1 goal binnen en dan is de Spaanse pers weer daar dat hem op niks trekt enzo
  • John De roo

    4 jaar geleden
    Courtois heeft vele sterke punten en is absoluut de beste doelman ter wereld , zijn sterkste punt is dat wanneer hij eens een iets mindere periode heeft hij altijd ijzig kalm blijft , zelfs in een geschifte competentie en nog meer geschifte supporters van RM waar je scalp geëist wordt na 2 mindere prestatie. Courtois is een ijskonijn.