Lynn Wesenbeek met haar schoonmoeder Aline
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn Wesenbeek met haar schoonmoeder Aline © Dieter Bacquaert

Lynn Wesenbeek kan open over alles praten met haar ex-schoonmoeder Aline: “Ik wens Lynn weer een fijne man, echt zo’n witte raaf”

ShowbizzOpvallend bezoek voor Lynn Wesenbeek (57) toen die onlangs te zien was in het Eén-programma ‘Het Huis’: haar ex-schoonmama Aline (89). Ondanks Lynns scheiding van Alines zoon Geert Versnick hebben de twee een bijzonder hechte band. “Zij is mijn tweede mama, een bron van wijsheid”, vertelt ze in Story. 

3 reacties

  • Jef joossens

    4 jaar geleden
    Al 57 jaar intussen? Man wat gaat dat snel, dit maakt me plots wakker en ik zie dat ik er ook al bijna 62 ben. Ik moet zeggen dat Lyn er nog stralend en mooi uitziet. Ik wens haar veel geluk!!!
  • André Van Laethem

    4 jaar geleden
    Als bv zoek je liever een man buiten de bv wereld. Als je enigzins volledig gelukkig wil zijn. En dat zal Aline alleen maar beamen.
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Ja hoor Lynn wij wensen jou dat ook allemaal toe. Een goede man met het hart op de juiste plaats. Maar blijf weg van die witte boord criminelen politiekers met zeer donkere kanten. We begrijpen ook wel je was jong en bloed mooi .Vele jonge mannen droomde van het onbereikbare van jou.Lynn wens jou veel en alle geluk voor het nieuwe jaar.