Anthony Vanden Borre
Volledig scherm
Anthony Vanden Borre © Photo News

Intense comebackoperatie VdB krijgt meer en meer vorm: Anderlecht vraagt bij Congolese bond transfercertificaat op

Het wordt geen plezierreis. Anderlecht heeft Anthony Vanden Borre (32) meegenomen naar Spanje om te testen of hij op korte termijn een basisplek (en een profcontract) verdient.

25 reacties

  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Jenny Charels, Coucke kent er niets van volgens jou. Kijk maar eens wat hij met Oostende heeft gepresteerd. Hij heeft die ploeg in de top 6 gebracht maar hij kent er wel niets van? Wat hij heeft gedaan toen hij bij Oostende vertrok is wel minder want bracht alle goede spelers van Oostende mee naar Anderlecht waardoor Oostende nu id problemen zit. Kompany is het probleem bij Anderlecht, hij heeft veel te veel te zeggen. Hij moet zich alleen richten op spelen en Vercauteren trainer laten zijn.
  • Ludo de Kerf

    4 jaar geleden
    Één van de beste backs van België geweest En indien hij weer op de rails staat een hulp voor RSCA en een transfer minder voor vercauteren
  • Hassan Zriouil

    4 jaar geleden
    Sportiviteit gewenst aub, iedereen verdiend een tweede kans vdb ook
  • Bart Van Dijck

    4 jaar geleden
    Prachtige reacties van de 'kenners' hier... Als het bij VDB goed zit in zijn hoofd, is er in België geen betere back te vinden! Remember de tijd dat ie de Spaanse vedetten tureluurs speelde...
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    jenny charels, waarom Kompany de baas? Vercauteren heeft al veel vroeger met VDB als trainer bezig geweest. Niemand kan ontkennen dat hij een der beste rechtsbacks was in zijn goede periode. En ontkennen dat Kompany er iets van kent is ook serieus bij de haren getrokken.