© AFP

Ex-KV-doelman Verrips debuteert bij Sheffield United… maar blesseert zich meteen

Michael Verrips heeft nog geen potten kunnen breken bij Sheffield United, de Engelse eersteklasser waarvoor hij KV Mechelen verliet vorige zomer. Voor het debuut van de Nederlandse doelman was wachten tot zondag 5 januari: Verrips startte in de FA Cup onder de lat, maar kon de wedstrijd niet uitspelen door een blessure.

tsfn

De overstap van KV Mechelen naar Sheffield United had heel wat juridische voeten in de aarde voor Verrips. Uiteindelijk kwam zijn transfer er toch door, maar speelde nog geen minuut in het eerste elftal van Sheffield United, de Engelse promovendus die knap achtste staat in de Premier League.

Zondagavond maakte de 23-jarige Nederland eindelijk zijn debuut voor de Blades, maar het geluk stond niet aan zijn zijde: in minuut 41 moest Verrips de FA Cup-wedstrijd tegen vijfdeklasser AFC Fylde geblesseerd staken na een botsing met ploeggenoot Kean Bryan. Eerste doelman Dean Henderson kwam de geblesseerde Verrips vervangen.

Op het moment van de blessure stond Sheffield 1-0 voor, maar de clean sheet van 41 minuten zullen een magere troost zijn voor Verrips. De wedstrijd eindigde op 2-1.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Photo News

© AFP

© Photo News

© AFP

© Photo News

MEER OVER KV Mechelen