Philip Cracco (56) overleden aan kanker

Philip Cracco, onder meer bekend door zijn deelname aan ‘The Sky Is the Limit’, is overleden. De flamboyante zakenman die twee jaar geleden het horlogemerk Rodania van de hand deed, vocht al enkele jaren tegen prostaatkanker. Die strijd heeft hij nu verloren.

tg

Begin 2016 werd bij Cracco een kwaadaardig gezwel vastgesteld tijdens een medisch onderzoek. De gewezen rallypiloot heeft er nooit veel over willen praten en wilde zich ook niet gewonnen geven. “Elke ochtend tijdens werkdagen moet ik naar het ziekenhuis voor mijn behandeling”, zei hij in een zeldzaam interview daarover in 2016. “Het is het enige uur van de dag dat ik ziek ben”, zei hij toen.

Twee jaar geleden zette Cracco, die fortuin maakte met JobFIXers en BOEMM, Rodania in de etalage. Hij had het uurwerkmerk gekocht omdat hij een Rodania kreeg voor zijn plechtige communie. En omdat hij zich het legendarische deuntje van Rodania zo goed herinnerde van toen de koers passeerde aan zijn voordeur. En omdat hij dacht dat hij een pak geld kon verdienen door het winkelnetwerk van Rodania in Amerika uit te breiden.

Maar horloges waren kennelijk een heel andere business dan de interimsector, waarin de West-Vlaming groot werd.

Zijn medewerkers zeggen op sociale media dat hij de jongste maanden een ongelijke strijd voerde die hij niet meer kon winnen.

Hij laat zijn vriendin Aisha Van Zele (35) en twee kinderen uit een vorig huwelijk na.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER