Leopold Lippens.
Volledig scherm
Leopold Lippens. © Benny Proot

Parket Brugge voert onderzoek naar mogelijke belangenvermenging burgemeester Lippens

Het Brugse parket voert een onderzoek naar Leopold Lippens, burgemeester van Knokke-Heist, na een melding van belangenvermenging.  Het is niet de eerste keer dat de graaf vragen krijgt over dergelijke vastgoedkwesties. “In Knokke-Heist is de deontologische reflex vaak zoek”, zegt oppositieraadslid Cathy Coudyser (N-VA).                                                        

67 reacties

  • Sjonny Martero

    4 jaar geleden
    Leslie. De stijging van de parkeertarieven van 400 en 600% zijn in plaats van de gemeentebelastingen. Nu met Lippens. En de jongere generatie mag vertrekken. Alleen als je geld hebt ben je nog welkom.
  • Jacques Deceuninck

    4 jaar geleden
    Mr Steven Goossens, inderdaad wonen wij hier elegant, maar tegen welke prijs. Zich een onroerend goed verschaffen in onze door despoot lippens bestuurde gemeente is voor onze kinderen en kleinkinderen onbetaalbaar. Ik ken tientallen jonge gezinnen die, door de woekerprijzen, noodgedwongen uitwijken naar kleine landelijke gemeenten. Iets huren onder de 600 €/m ......onmogelijk. inderdaad, wat een prachtig beleid van de Lippens clan voor ......... de elite
  • Kevin Vermeirssen

    4 jaar geleden
    Heel de politiek doet dit al sinds en zelfs enorm versterkt sinds er sprake is van sociale woningen. Elk project van sociale woningen zal minstens 1 politieker tussen zitten waar belangenvermenging een zekerheid is. Maar ja zij verdienen miljoenen in een enkele uren en wij mogen steeds meer betalen voor hun fratsen.
  • Lucie Vervaeke

    4 jaar geleden
    Top burgermeester voor Knokke-Heist. Hopelijk nog vele jaren
  • johan vankeirs

    4 jaar geleden
    Dat er veel een voorbeeld mogen nemen aan burgemeester Lippens.Die spreekt niemand naar de mond en zegt waar het op staat.Hij is geen slaaf van één of andere partij en weet maar al te goed met wat hij bezig is. Het zal nog vele jaren duren voor ze een nieuwe Lippens zullen vinden..