Eva Daeleman
Volledig scherm
Eva Daeleman © Joel Hoylaerts / Photonews

Eva Daeleman verwerkt pijnlijke miskraam: “Ik voelde mij gefaald in mijn vrouw-zijn”

Showbizz“We waren net geen twaalf weken zwanger, maar dit laat littekens na.” In hun podcast praten ex-Eén-omroepster Eva Daeleman (29) en haar man Stijn openhartig over de miskraam die ze recent te verwerken kregen. Weloverwogen, schrijft Dag Allemaal. “Want mensen babbelen hier véél te weinig over”, meent Eva.

  1. KIJK. Koningin Camilla krijgt het ene na het andere cadeau voor koning Charles en prinses Kate
    Play
    Royalty

    KIJK. Koningin Camilla krijgt het ene na het andere cadeau voor koning Charles en prinses Kate

    Na de kankerdiagnose van koning Charles neemt koningin Camilla nog steeds heel wat van zijn koninklijke taken over. Zo begroet ze het volk in het Engelse stadje Shrewsbury. Daar staan heel wat aanwezigen klaar met kleine attenties om de koninklijke familie een hart onder de riem te steken. Twee kleine meisjes wensen prinses Kate, die net bekend maakte dat kanker heeft, met posters veel beterschap. Een andere man heeft een tekening voor de koningin. Daarop is ze te zien aan de zijde van haar man.
  2. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    Play
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.