Koppel moet zich op televisie verontschuldigen voor dronken vrijpartij op Thais strand

Een Russisch koppel heeft zich op de Thaise televisie moeten verontschuldigen voor ‘oneerbaar gedrag’ tijdens Nieuwjaar. De twee waren in een dronken bui op het strand van Pattaya verzeild, waar ze opgewonden raakten en seks hadden. Ze werden echter betrapt, waarna de politie hen opspoorde en arresteerde. Na verhoor moesten de Russen zich publiek excuseren en kregen ze een boete van 5000 Thaise baht (147 euro).

pjv

Roman Grigorenko (26) en Daria Vinogradova (19) vierden oud en nieuw in een café in Thailand, maar besloten het feestje - samen met enkele flessen drank - verder te zetten op het strand. Ze raakten naar eigen zeggen opgewonden en verloren alle besef van tijd en ruimte. Dat leidde tot stomende seks op het strand.

Hun vrijpartij duurde hooguit een halve minuut, maar ze werden betrapt door een alerte inwoner van Pattaya. De getuige filmde hen en verwittigde de politie, die onmiddellijk een grootscheepse actie op touw zette. Een hoge officier en vijf speurders werden ingeschakeld om het amoureuze koppel te vinden.

“Dergelijk gedrag verwoest de goede naam van Pattaya als toeristisch oord”, aldus Piyaping Ensarn, luitenant-kolonel bij de Thaise politie. “Er werden onmiddellijk agenten ingeschakeld om sporen te zoeken op het strand. De video die door de getuige werd gemaakt, leidde tot hun arrestatie.”

Grigorenko en Vinogradova mochten na hun verontschuldiging en het betalen van de boete de cel verlaten. Ze houden dus ongetwijfeld meer dan één kater over aan hun avontuurlijk en spannend uitje op Nieuwjaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer